links

Her har jeg samlet nogle links til interessante hjemmesider

 Denne her er ret spøjs. Prøv fx. Lømmelgårds poesi-robot, og skriv din helt egen digtsamling. Eller læs, hvorfor alle cowboys så ud som Clint Eastwood.

LØMMELGÅRDS


Har du sans for grotesk humor, og kortspil så prøv denne side - klik herefter i søjlen til venstre på "diktator" - så har du mulighed for mange timers sund morskab. Bedre end at hænge på gadehjørnerne!


ALEXANDERBAND


Bare for at det ikke skal være sjov alt sammen, og for at du måske kan forstå, hvorfor jeg kan være lidt grov på usenet og i mine læserbreve somme tider, så bør du måske lige kaste et blik på den selvudnævnte "racialist" (ikke "racist") Ole Kreibergs hjemmeside. Advarsel: Den kræver en stærk mave!


WWW.PATRIOT.DK

Det er måske en god idé at spille et godt slag diktatorkort efter indtagelse af patrioten!

Oversætteren og forfatteren Niels Søndergaard har i mange år samlet på "bøffer", dvs frivillige og især ufrivillige oversættelseskvajelser fra især film og tv, men også fra bøger helt tilbage til den navnkundige science fiction-oversætter og engelsklærer(!) Erik Vollov, der indlagde sig uvisnelig hæder for sine "hydroelektriske planter". Nyd bøfferne på:

http://www.titlevision.dk/boeuf.htm


Hvis bøfsiderne har moret/interesseret dig, skulle du også prøve denne side, der handler mere bredt om sprog og oven i købet har links til masser af andre sider om emnet:

http://www.fiduso.dk/  


Her kan du høre god musik med en tysk blæserkvartet, der slog benene væk under mig, da jeg tilfældigt stødte på dem i Düsseldorf:

TALKING HORNS

Som det bl.a. fremgår af "forfatterskab"-siderne, er en af mine store intereser sporvogne, såvel nye som gamle. Dem kan man læse en masse om på

Sporvejsmuseets Hjemmeside 

(Prøv også at klikkke på "links" foroven på den side, så kommer du rundt i hele verden!)