mandmeldelser

Her er nogle klip fra anmeldelser af

"Manden der skrev breve"

De store aviser har været lidt sløve i optrækket, men ude i landet er der da sket lidt.

Henrik Tjalve, Flensborg Avis:

"Men mystikken spreder sig. ... tydeligt for læseren, at Bents virkelighedsbeskrivelse ikke står til troende. Eller måske gør den det alligevel? Det er denne tvivlen ... som udgør det energipunkt, Per Vadmand skriver ud fra. ... forfatteren får på en fin måde udnyttet

denne usikkerhed."


Arne Klinder, Lokalbladet Ringsted:

"Per Vadmand er en god fortæller og ejer evnen til at føre sine læsere grundigt ind i den atmosfære, hvor handlingen udspilles. ... han under ikke sine læsere ret megen ro undervejs. Spændingen holdes ved lige ulideligt længe ... Det er fiktion, men tilbage sidder man alligevel og spørger sig selv, om historien nu egentlig er så langt fra virkeligheden ..."


Carsten Nørby Sørensen, Indbindingscentralen:

"Intelligent, velskrevet thriller, jeg læste i et hug. Bred målgruppe blandt læsere af spændingsbøger udover "tju-bang"-stadiet."


Ruth Nielsen, Bogguide:

"Historien fænger mere og mere, man kan ikke lægge bogen fra sig. Jeg følte mig pisket af sted side efter side. Man når til et punkt, hvor man spørger sig selv: jamen hvad er det i virkeligheden, det handler om? Ens nysgerrighed vokser, mens man bare håber, man kan blive ved at læse i fred. "Hjemmesiden Kochs Krimi:

Der er stærke momenter af thriller i

romanen, og såmænd også små træk af

krimi. Det er skrevet overbevisende med gode overraskelser.